Yogisallads

Make your Body Green


Been sallad

Ingredienser
1 påse ruccola
2 nävar babyspenat
1 rödlök
1 burk vita bönor
10 svarta oliver
1 burk coctailtomater
1/2 kruka persilja
2 msk olivolja
4 msk äppelsidervinäger
1 tsk spiskummin
salt, peppar
Gör så här:
Skölj bönorna och låt dom rinna av. Strimla löken och halvera tomaterna. Lägg alla grönsakerna i en skål. Blanda ihop dressingen och häll den sedan över salladen. Toppa med krutonger som du gör genom att steka på något gott bröd i olivolja och salt.


Green sallad

Ingredienser

1 krispsallad
2 nävar bladspenat
100 g ruccola
100 g macche sallas
100 g strimlas vitkål
1 strimlad zuccini
1 rödlök
1 lime och 1 citron
2 mskolivolja
1/2 kruka basilika och persilja
2 dl rostade valnötter, mandlar och pumpakärnor
Gör så här
Rosta fröna och nötterna tills det fått fin färg.
Strimla zuccinin och salta, lägg på ett fat och låt vätskan frigöras.
Blanda ihop alla salladssorterna i ett stort fat tillsammans med örterna och citrusfrukterna. Ringla ver olivoljan och lägg sist över dom rostade nötterna och fröna. 

L´ínsalata - sallad

Sallad är ett av de mest fantastiska tillbehören på en buffé som
med sina vackra färger, otaliga variationer och goda elegans gör succé varje gång.
När jag gör sallad tänker jag färg, där basen består av tre olika grönsallader, 3-4 olika grönsaker och en smarrig dressing som får förenas med olika läckerheter.

Fem olika sallader


Céil sole - Jordgubbar, haloumi och valnötter


Il mare - Avocado, sparris, keso, rostadsolroskärnor


Solare - Vita bönor, grillad paprika, brödkrutonger


la mela - Äpple, fetaost, pumpakärnor


Bellissimo - Oliver, parmesan, soltorkade tomater

Asian Style

More Shrimp

Ingredienser
5 jätteräkor
10 småräkor
2 vitlökar
1 chili
1 dl persilja
1 salladslök
1 huvud krispsallad
1 lime
olivolja
Gör så här
Grilla räkorna på ett spett penslade med olja, vitlök och lite chili.
Marinera de små räkorna med lime, chili, lite honung och vitlök.
Lägg ut några krispblad och grovhacka resten. Lägg sedan upp räkorna och löken tillsammans med salladen i bladen.

LillyHouse Sallad

Ingredienser

1 zuccini
1 dl ärtor
1 tomat
200 g sallad
100 g blomkål
1/2 dl majs
1 kycklingfile
Dressing
1 dl olivolja
lite saffran
1 tsk cummin
1-2 tsk koriander
1 lime

Gör så här
Stek zuccini, blomkål och kyckling tillsammans med en del av dressingen. Skär och blanda ihop de andra ingredienserna till salladen.
Blanda sedan ihop allt tillsammans med det du stekt. Ringla över resten av dressingen.

Happy lunch

Free Smile ChickenSallad

Ingredienser
1 strimlad zuccini
1 salladslök
4 tomater
2 dl kokta mungobönor
2 msk rostade solroskärnor
1 salldshuvud
koriander, lime,olivolja,spiskummin,dill
Gör så här
Stek kycklignen med kryddorna,linda sedan in den med zuccinin och stek ytterligare så att zuccinin får fin färg eller lägg på grillen.
Koka bönorna och skär grönsakerna, blanda allt och tillsätt olivolja, dill, lime och koriander samt lite chili. Servera allt tillsammans med keso naturell.

Happy Hour prawnSallad

Ingredienser
5 jätte räkor
8 långa bönor
1 salladslök
3 tomater
1 strimlad morot
1 strimlad röd paprika

Sås
2 rivna tomater
1 tsk soya
1 vitlök
1/2 chili
salt
1 tsk koriander
1 lime
Gör så här
Pensla räkorna med såsen och grilla dom på spett.
Se till att du har så pass mycket sås så att du kan använda den till räkorna vid sidan av.
Koka bönorna och skär dem tunt, grilla löken och tomaterna och paprikan hela, skär dem sedan i bitar och blanda med bönorna, olivolja, salt och örter.
Servera med grillat surdegsbröd och vitlökssmör.

Sallad Relax


Ingredienser
100 g kokt broccoli
5 kokta sparris
1/2 paprika
1 morot
Isbergssallad
6 st Coctailtomater
5 st Valnötter
200 g kesonaturell
Dressing
1/2 dl olivolja
1 msk vinäger
1-2 tsk senap
örtsalt
spiskummin

Gör så här
Koka broccolin och sparrisen lätt i saltat vatten, låt stå en stund.
Skär moroten i tunna stavar och stek på dem i lite olja, senap och spiskummin
Skär upp resten av grönsakerna i ganska stora bitar, halvera tomatera
Blanda ihop dressingen och häll den över grönsakerna.
Lägg sedan i dom kokta grönsakerna och morötterna samt valnötterna.
Blanda ihop allt tillsammans med hälften av keson.
Avsluta med att toppa salladen med keso och krutonger
Ät salladen som den är eller servera den till en bit kyckling

Swedish sallad


Jordgubbssallad

Ingredienser
1 påse bladsallad
1/2 l färska jordgubbar
1 avocado
1 paprika
1 näve valnötter
150 g fetaost
2 msk olivolja
2 tsk balsamico
salt, peppar
Gör så här
Lägg bladsalladen på ett fat, skiva jordgubbarna, avocadon och paprikan. Lägg på allt över salladen, blanda ihop vinägern och häll över. Strö över fetaosten och sist valnötterna.

Strawberry and cashewnut sallad

Ingredienser

1 näve ruccola
1 romansallad
1/2 strimlad morot
1 dl jordgubbar
50 g fetaost
2 msk rostade cashewnötter
lite olivolja
1 tsk balsamvinäger

Gör så här
Skär salladen i större bitar och strimla moroten. Skiva jordgubbarna och rosta nötterna.
Lägg upp salladen först, strö över morötterna, ringla oljan och vinägern över.
Toppa med jordgubbarna, fetaosten och nötterna.

Balistyle


YogaBarn Sallad

1 avocado
1/2 stekt zuccini
2 stekta tomater
50 g kokta herricovert
1 msk rostade solroskärnor
1 huvud bladsallad
1 msk olivlja
lime

korinader, cummin

MonkeyForest happysallad

1 avocado
50 g jordgubbar
1 salladshuvud
200 g kokta hericovert
1/2 dl valnötter
1 näve ärtskott
2 msk olivolja
2 pressade lime

koriander, salt, peppar

© 2017 Joana's Recipes. All rights reserved.
Powered by Webnode
Create your website for free! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Get started